Home > News

News

La Cooperativa aconsegeuix la certificació IFS per la producció i envasat de l'OOVE

03/12/2018

La Cooperativa aconsegueix la certificacio IFS per la produccio i envasat de l'OOVE

 

El passat dia 30 d'octubre la cooperativa va passar la darrera auditoria de la certificació IFS de qualitat alimentària i avui dia 3 de desembre hem rebut la certificació final, sens dubte un nou pas cap al futur de la nostra empresa amb la tasca de tots els departaments i els nostres socis. Destacar que és la primera almàssera de Catalunya en aconseguir la certificació IFS tant per la producció de l'oli com per l'envasat. La Certificació IFS és l'estandard de qualitat més alt que existeix a nivell mundial. La normativa internacional per als aliments, garantitza la seguretat de les nostres marques a l'hora de vendre els seus productes. L'IFS s'aplica a totes les etapes des de que les olives arriben a la cooperativa amb els controls als nostres productors fins a l'envasat i expedició dels productes. El desenvolupament de la norma IFS es basa en la creixent demanda dels consumidors i les creixents exigències a nivell legal.

La Cooperativa participa a la Fira Alimentaria

16/04/2018

Alimentaria 2018

 

The Cooperative participates since 10 years ago in this important Food show in Barcelona. Yo can visit our stand from 16th to 19th April at Hall 3 Fine foods booth B291. Withount any docut Alimentaria is one of the most important food events in Eruope and the world only for professionals. Please visit us and enjoy with our new procucts that we launch in Alimentaria. See you!

Premi Ministeri 2014

25/06/2014

Un any més, Premi del Ministeri al Millor oli d'oliva fruitat madur.

 

Aquest passat dia 25 de juny va tenir lloc a la seu del Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient el lliurament dels Premis als Millors Olis d'Oliva Verge Extra de l'Estat en les seves 4 categories. La recent nomenada ministra, Isabel Garcia Tejerina, va lliurar al President de la Cooperativa cambrilenca, Jaume Baiges Folch, el diploma acreditatiu com a millor oli de l'Estat en la categoria de Fruitats Madurs. Durant el Lliurament es va llegir el veredicte del concurs que destaca textualment que: "L'oli verge extra de la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils és un oli afruitat intens d'oliva madura. S'hi troben notes d'ametlla, poma i plàtan madur, així com sensacions que recorden la canyella, el cacau i la vainilla. En boca es dolç i ametllat, tot el conjunt és molt harmoniós, suau i equilibrat". La Ministra va parlar dels olis premiats i del sector de l'oli a l'Estat Espanyol. Al seu discurs va assegurar que l'acció del Ministeri és impulsar l'enorme potencial de l'oli d'oliva, un producte saludable, amb la previsió que el consum creixerà a tot el món. També destacà la nova campanya de divulgació de la dieta mediterrània als escolars i la campanya a l'hosteleria informant sobre la prohibició de reomplir les setrilleres.". En el seu parlament el president de la Cooperativa va explicar que el fet de que s'hagi aconseguit aquest primer premi dos anys seguits, demostra la regularitat en la qualitat de l'oli cambrilenc. Recordem que la Cooperativa de Cambrils ha aconseguit aquest guardó en 4 ocasions a les campanyes 2006, 2008, 2013 i 2014. La Cooperativa Agrícola de Cambrils consolida amb aquest reconeixement el seu lideratge en qualitat. Gourmet d'Argent al Concurs Internacional a París La cooperativa de Cambrils també ha rebut el Gourmet d'Argent en el prestigiós Concurs Internacional Produits de Cultures d'Exception a la categoria de oli d'oliva fruitat. Aquest Concurs l'organitza l'Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles de París i el jurat està composat per professionals del sector, gastrònoms i xefs i compta amb el suport tècnic del Centre Technique de l'Olivier. Aquests premis són un impuls a la voluntat de millora contínua per la qualitat de l'oli d'oliva arbequina, una aposta ferma per elaborar el millor oli per part dels més de 400 productors de la cooperativa. Una qualitat que ha rebut el reconeixement dels mercats, i que ha portat a incrementar la comercialització de l'oli envasat sota la marca "Mestral" i "Aragem", amb un augment molt important de les exportacions, sobre tot a Europa i Àsia.  

Premi wordldstar2014

13/05/2014

Aragem - Premi Woldstar 2014

 

El disseny de l'oli d'oliva verge extra Aragem de la Cooperativa de Cambrils realitzat per l'estudi de disseny Debonatinta guardonat amb el prestigiós premi internacional de packaging WorldStar 2014 El passat 13 de maig a Düsseldorf (Alemanya), coincidint amb la celebració de la fira Interpack, va tenir lloc el lliurament dels prestigiós premi Worldstar for Packaging 2014 atorgat per la WPO (World Packaging Organization - Organització Mundial de Packaging) a la seva edició 45 que premia en diferents categories als seus millors dissenys d'envasos i embalatges a nivell mundial. En total es van presentar 249 projectes de 35 països i l'ampolla d'oli verge extra Aragem de la Cooperativa Agrícola de Cambrils dissenyada per l'estudi Debonatinta de El Morell (Tarragona) que va obtenir el premi a la categoria d'aliments. Les associacions de cada país des de 1970 seleccionen entre els guardonats als premis nacionals els treballs que competiran a l‘organització mundial en aquesta cas el disseny ARAGEM fou premiat a l'edició 2013 de Liderpack que organitza Graphispack (Fira de Barcelona). El president de la WPO, el nord-americà Thomas L. Schneider va lliurar a les dissenyadores Eva Castro i Núria Arbonés de l'estudi de disseny Debonatinta (El Morell - Tarragona) i a Fernando Sarasa, gerent de la Cooperativa Agrícola de Cambrils el guardó a la cerimònia al Saló de Congressos de la Fira de Düsseldorf. Aquest guardó és el premi més prestigiós que un disseny pot rebre i tant per l'agència de disseny Debonatinta com per la Cooperativa Agrícola de Cambrils suposa un reconeixement a una aposta per la innovació al mercat de l'oli d'oliva verge extra amb el qual porten treballant 3 anys des del llançament de la marca. L'oli d'oliva verge extra Aragem és el producte estrella d'aquesta presentació que a més a més disposa d'un pack regal, vinagres balsàmics i vinagres d'herbes aromàtiques a la seva línea de productes en total amb 10 referències.    

Sr. Jaume Baiges recollint el Premi

08/07/2013

Lliurament del premi al millor oli al Ministeri d'Agricultura

 

El passat dia 8 de juliol el President de la Cooperativa Sr. Jaume Baiges va recollir el premi al Millor Oli Extra Verge de la collita 2012-2013 a la categoria de Fruitats Madurs de mans del Ministre d'Agricultura, Pesca, Alimentació i Medi Ambient, Sr. Miguel Arias Cañete i la Secretaria General d'Agricultura i Alimentació Sra. Isabel García Tejerina, l'acte de lliurament que va tenir lloc a la seu del Ministeri al Paseo Santa Isabel de Madrid. L'acte que va comptar amb personalitats del món de l'agricultura, de l'oli i de la gastronomia va ser cobert per un important grup de prensa general i especialitzada. Durant els parlaments es va destacar que ja és la tercera vegada que la cooperativa cambrilenca rep aquest important guardó, aiscí com l'important esforç que ha realitzat en la millora continua de la qualitat i la intercionalització. Per una altra banda el Sr. Ministre d'Agricultura va anunciar en primícia el futur Real Decret que obligarà que els setrills dels restaurants i hotels siguin d'un sol ús, l'anunaicí va causar un important impacte, el President Jaume Baiges preguntat per diferents medis ha manifestat que és una notícia fantàstica pel sector.

Escultura - trofeu de Rafael Muyor

23/04/2013

Award for the Best Extra Virgin Olive Oil from Spain in 2012-2013 organized by Spanish Ministry of Agriculture

 

The extra virgin olive oil produced by the Agricultural Cooperative of Cambrils, has won the First Prize for the Best Extra Virgin Olive Oil from Spain in the 2012-2013 season, in ripe fruity category, which holds annually the Spanish Ministry of Agriculture, Food and Environment. This recognition is the most important award a company can get in olive oil in Spain. This is the third time that the Agricultural Cooperative of Cambrils get this award (also 2005-2006 and 2007-2008 campaigns) The decision of the contest was announced on April the 23rd and literally stands out: "The extra virgin olive oil of the Agricultural Cooperative of Cambrils is an intense fruity olive oil reminiscent of ripe fruit. It contains notes of apple, almond and hints of cinnamon and vanilla with a hint of green low-intensity, all very balanced. The palate is sweet and nutty, slightly bitter and a little spicier, the whole is very harmonious".   The Ministry of Agriculture to promotes these awards, with the effort to improve the quality of olive oil among consumers and promote knowledge and appreciation of extra virgin olive oil. This new award from the Spanish Ministry of Agriculture is an impulse to the desire to continue improving the quality of Arbequina olive oil and produces the Agricultural Cooperative of Cambrils. A quality that has been recognized in markets, which has helped to increased sales of our bottled olive oil under the brand "Mestral" with a huge increase in exports.  

Acte institucional al Museu Agrícola

13/12/2012

La Cooperativa de Cambrils rep la certificació ISO 9001

 

El conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep Maria Pelegrí, acompanyat del director dels Serveis Territorials del Departament a Tarragona, Anton Ballvé, ha visitat aquest matí la Cooperativa Agrícola i Caixa Agrària de Cambrils i, al Museu Agrícola de Cambrils, ha presidit l'acte de lliurament de la certificació ISO 9001 per la producció, envasat i comercialització d'oli d'oliva verge extra.

Premi

07/05/2012

Cambrils EVOO awarded at Paris and Los Angeles

 

AWARD FOR THE QUALITY AND DESIGN On April 2012,the MESTRAL extra virgin olive oil produced by the Cooperative of Cambrils won the silver medal in the prestigious international competition of Los Angeles (California - United States), also in the same contest, the brand new presentation of ARAGEM also produced by the Cooperative was awarded the gold medal for Best Packaging of oils presented in the category of contemporany design. Thoses awards, are open two times by season, one for oils from Norhtn hesmisphere in March and from Southern Hemisphere in July. This time Cambrils oil competed with oils from Croatia, Greece, Israel, Italy, Japan, Lebanon, Mexico, Morocco, Palestine, Portugal, Spain, Tunisia, Turkey and the United States. On the other hand, the April 19 olive juice obtained from the cooperative "Gourmet d'Argent" at the International Competition "Produits de Cultures d'Exception" in the category of fruity olive oil. This contest is organized by the Agence pour la Valorisation des Produits Agricoles at Paris (France) and the jury is composed of professionals, gourmets, chefs and with the support of the Centre Technique de l'Olivier.

Aragem Tokyo

07/05/2012

Sant Pol Restaurant at Tokyo offers Aragem

 

Since some years ago, Sant Pol Restaurant at Tokyo, managed by Carme Ruscalleda uses our Mestral Extra Virgin Olive Oil. Now they have chosen our Aragem EVOO to offers to the customers as prestigious gift.