La Cooperativa

Cambrils és una vila localitzada a la Costa Daurada amb clima tipicament mediterrani i amb el vent Mestral com a fet diferencial que ens dona un microclima que permet l'activitat agrícola durant tot l'any. Els conreus tradicionals han estat l'olivera, la vinya i el cereal que amb el desenvolupament del regadiu i tecnificació agrària s' han d' altres conreus com la fruita seca, els fruiters i l'horta.

Amb aquest context els nostres avanpassats amb esforç i dedicació van crear al 1902 la Cooperativa Agrícola de Cambrils per aunar esforços individuals i amb l'esperit de millora continua. El servei als productors associats i la concentració de l'oferta van ser alguns dels objectius del primer moviment cooperatiu. Aquest projecte s'ha anat fent realitat amb les diferents seccions de la cooperativa: almàssera, hortofructícola, fruita seca, agrobotigues i subministraments agrícoles que avui formen la Cooperativa.

El resultat d'aquesta trajectòria són els productes i serveis que ofereix la Cooperativa, l'oli extra verge arbequina que ha aconseguit els més prestigiosos premis i reconeixements, la fruita i verdura amb les certificacions de qualitat europees que ens permeten ser presents als mercats internacionals i les nostres agrobotigues on oferim productes de proximitat i qualitat garantida al nostre entorn.

Olivers La cooperativa foto aérea