L'Oli

El nostre oli d'oliva verge extra és fruit de l'esforç i dedicació de 410 productors de la Cooperativa Agrícola de Cambrils que conreen més de 150.000 oliveres de la varietat arbequina. Des de la fundació de la cooperativa a l'any 1902 l'olivicultura ha estat generació rere generació un dels pilars de la institució, amb una influència més que destacable a la gastronomia i restauració de Cambrils i el seu entorn.

Les oliveres arbequines produeixen un fruit de qualitat contrastada que neix a Cambrils (Baix Camp) vora el Mar Mediterrani. El microclima de la zona, el sòl, les bones pràctiques agronòmiques i les millors instal·lacions ens donen l'oportunitat de poder gaudir d'aquest oli d'oliva de qualitat extraordinària.

Nota de tast: Perfil de fruitat intens d'oliva, amb una sensació que recorda les fruites madures. Es perceben notes de poma, plàtan madur i ametlla, apareixen notes verdes de fulla - herba i aromes secundaris de fonoll i nous verdes. En boca, dolç i ametllat, lleugerament amarg i una mica picant.
Molt equilibrat.

L'Oli L'Oli L'Oli