Despeses d'enviament

Les despeses d'enviament estan en relació al lloc d'enviament i al pes de l'enviament i apareixen a la cistella de la compra un cop realitzada l'elecció del producte, la quantitat i el lloc d'enviament.

La Cooperativa Agrícola de Cambrils enviarà les comandes als seus clients mitjançant diferents empreses de transport de reconegut prestigi Nacional i Internacional segons sigui el cas i tenint en conideració el preu del transport i la qualitat del mateix. La data de lliurament depén de la disponibilitat del producte triat i la zona d'enviament. El termini de lliurament aproximat és el segúent:

Catalunya: 2-3 dies

Resta de l'Estat excepte Canàries, Ceuta i Melilla: 3-4 dies

Canàries, Ceuta i Melilla: 6-8 dies

Europa: 5-8 dies

Altres països: Consultar (info@coopcambrils.com)

No obstant, podran variar en funció de les circumstàncies concretetes de cada lliurament. En especial, els terminis es poden veure alterats per incidències extraordinàries del transportista i/o dificultats al lliurament de la mercaderia o dates amb alta concentració de mercaderies.

Si el client no rep la comanda al termini establert pot posar-se en contacte amb la Cooperativa Agrícola de Cambrils qui farà seguiment de l'enviament amb el transportista i informarà adequadament al client.