Devolucions

Incidències durant el transport

Vigilem la qualitat de l'embalatge perque les ampolles arribin a casa seva en perfecte estat, però si alguna caixa arriba tacada i sembla clar que alguna ampolla s'ha trencat no l'accepti. El transportista ens la retornarà i nosaltres ràpidament t'enviarem una nova comanda sense despeses d'enviament en la reposició.

Devolucions de producte

Els nostres productes estan elaborats sota les normatives europees i la nostra empresa ha obtingut la certificació ISO9001, però entenem que potser hi ha algun client que no li satisfagui el nostre producte, per això pot tornar-lo durant un periode de 15 dies. És indispensable que els envasos (ampolles, llaunes, garrafes, pots,...) no s'hagin obert i mantinguin els seus precintes de garantia. Un cop arribin a les nostres instal.lacions es procedirà a tornar-li l'import del producte que es torna, l'import del port de retorn és a càrrec del client.

Producte defectuós

Si obre un envàs i creu que el producte no està en condicions òptimes li agrairíem que truqui al telèfon 977 36 95 11 o ens escrigui al correu electrònic info@coopcambrils.com per explicar-nos el problema i el resoldrem adequadament segons sigui el cas.